REFERENTIES

RENT-TO-PAY is Europa’s grootste en meest toonaangevende verhuurder van betaalterminals. Wij zijn snel, betrouwbaar en voordelig!

BETROUWBARE PARTNER

RENT-TO-PAY is niet zomaar een partner, maar een zuster van RENT A PIN en een dochteronderneming van de kapitaalkrachtige groep Chasseur de Poisson Holding B.V..

REFERENTIES

RENT-TO-PAY is opgenomen in het Register van de Wet op het financieel toezicht (Wft). U heeft hierdoor de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare betaalinstelling.
Nog niet gerustgesteld? Vraag ernaar bij uw bankrelatie. Nieuwsgierig naar ervaringen van onze klanten? U kunt eenvoudig referenties opvragen bij uw eigen bankrelatie en refereren aan RENT-TO-PAY BVBA IBAN BE85735010759106.

VERGUNNING DNB

RENT-TO-PAY beschikt over een vergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het Register van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

CERTIFICAAT GRAYDON

Ook is RENT-TO-PAY (zuster RENT A PIN) in het bezit van het Financieel Gezond Certificaat. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als het tot de top financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort en aan alle voorwaarden van Graydon voldoet.


"RENT-TO-PAY de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell