EEN DRAAGBARE GSM BETAALTERMINAL HUREN

RENT-TO-PAY is Europa’s grootste en meest toonaangevende verhuurder van betaalterminals. Wij zijn snel, betrouwbaar en voordelig!

WAAROM RENT-TO-PAY?

Wilt u een draagbare GSM betaalterminal huren voor een beurs, festival of andere gelegenheid? RENT-TO-PAY is Europa’s grootste en meest toonaangevende verhuurder van betaalterminals. Wij zijn snel, betrouwbaar en voordelig!

Dankzij ons geavanceerde logistieke netwerk kunt u een draagbare GSM betaalterminal huren en razendsnel geleverd krijgen. Door onze jarenlange ervaring wordt alles vakkundig en servicegericht geregeld. We leveren uw draadloze betaalterminal met een duidelijke handleiding en genoeg papierrolletjes voor een wereldomzet!

LEVERING BINNEN 3 UUR

Tijdens de kantooruren en op zaterdag leveren wij onze draagbare GSM betaalterminals in heel België en Nederland binnen 3 uur (afhankelijk van de reistijd per auto vanaf Brussel: + 1 uur). Of u nu een dag op de markt of op een beurs staat of een nieuwe winkel opent, als het moet staan we straks al bij u.

UITBETALING DEZELFDE DAG

U kunt direct met uw draagbare GSM betaalterminal aan de slag. Wij maken uw betalingen elke dag (lees: bankwerkdag) over naar het rekeningnummer dat u ingevuld heeft op het aanvraagformulier.

BETROUWBARE PARTNER

Wij zijn een dochteronderneming van Chasseur de Poisson Holding BV, van oudsher een kapitaalkrachtige groep waarmee u met een gerust hart zaken kunt doen. Daarnaast zijn wij in het bezit van een bankvergunning en gecertificeerd door betaalvereniging.nl. Bekijk ook onze jaarcijfers bij de Kruispuntbank van Ondernemingen of informeer bij uw bankier.


VOORDELIGE TARIEVEN

Contract- en transportkosten €36,-
Per automaat, inclusief gratis retourzending per UPS (maandag t/m vrijdag).

Huur per dag €22,-
Prijs per betaalterminal (geschikt voor Bancontact en evt. kredietkaarten), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van terugzending.

Toeslag kredietkaarten €20,-
Prijs per automaat totaal, eenmalig bij een of meer aansluitnummers.

Transactiekosten €0,12
Incl. communicatiekosten, papierrol en alle kosten voor Atos Worldline. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!) Bij kredietkaarten worden geen transactiekosten aangerekend.

Borg. €700,-
De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort zodra wij de automaat retour hebben ontvangen.


"RENT-TO-PAY de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell