EEN GSM TOONBANKTERMINAL HUREN

Dankzij ons geavanceerde logistieke netwerk kunt u een toonbankterminal huren en razendsnel geleverd krijgen.

VOORDELEN RENT-TO-PAY

Is er geen ADSL-lijn beschikbaar, maar hebt u wel ontvangst met een GSM via het Orange-netwerk? Huur dan deze snelle toonbankterminal met ingebouwde GSM (modem). Deze terminals accepteren betalingen met Bancontact en eventueel Maestro, V-Pay, Visa, Mastercard, Dinersclub en/of American Express.

Dankzij ons geavanceerde logistieke netwerk kunt u een vaste toonbankterminal huren en razendsnel geleverd krijgen. Door onze jarenlange ervaring wordt alles vakkundig en servicegericht geregeld. We leveren het apparaat met een duidelijke handleiding en genoeg papierrolletjes voor een wereldomzet!

BINNEN 3 UUR GELEVERD

Een toonbankterminal huren bij RENT-TO-PAY betekent dat u kunt rekenen op een snelle levering. Tijdens kantooruren en op zaterdag kan dit al binnen 3 uur. Houd hiervoor rekening met de reisafstand vanaf Brussel, plus een extra uur. En het maakt niet uit of het gaat om een apparaat voor één marktdag of meerdere apparaten voor uw nieuwe winkel. Als u ons nodig heeft, staan wij vandaag nog bij u voor de deur.

ZELFDE DAG UITBETAALD

Het apparaat is klaar voor gebruik en u kunt dus direct beginnen met geld verdienen. Wij zorgen ervoor dat de betalingen elke bankwerkdag worden overgemaakt naar het door u opgegeven bankrekeningnummer.

PARTNER WAAROP U KUNT BOUWEN

RENT-TO-PAY is niet zomaar een partner, maar een dochteronderneming van de kapitaalkrachtige groep Chasseur de Poisson Holding BV. Wij bezitten een bankvergunning en zijn gecertificeerd door betaalvereniging.nl. Nog niet gerustgesteld? Bekijk dan onze jaarcijfers via de Kruispuntbank van Ondernemingen of vraag ernaar bij uw bankrelatie.


SCHERPE TARIEVEN

Contract- en transportkosten €36,-
Per betaalterminal, inclusief gratis retourzending per UPS (maandag t/m vrijdag).

Huur per dag €19,-
Prijs per terminal (geschikt voor bancontact en evt. kredietkaarten), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van retourzending.

Toeslag kredietkaarten €20,-
Prijs per automaat totaal, eenmalig bij een of meer aansluitnummers.

Transactiekosten €0,12
Incl. communicatiekosten, papierrol en alle kosten voor Atos Worldline. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!) Bij kredietkaarten worden geen transactiekosten aangerekend.

Borg. €700,-
De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort zodra wij de automaat retour hebben ontvangen.


"RENT-TO-PAY de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell