EEN TOONBANKTERMINAL HUREN

Het maakt niet uit of u een dag op de beurs of markt staat, of een eigen winkel opent: wij kunnen straks al bij u voor de deur staan met uw betaalterminal.

WAAROM RENT-TO-PAY?

Bij RENT-TO-PAY verhuren we ook betaalterminals die geschikt zijn voor ADSL. Deze terminals accepteren Bancontact en optioneel ook Visa, Mastercard, Maestro, Dinersclub en/of American Express.

Ook aansluiten op ADSL-lijn is mogelijk. U moet wel zelf zorgen voor ADSL c.q.een modem/router met een vrije lan-poort.

SNELLE LEVERING

Eén van de belangrijkste voordelen van RENT-TO-PAY is de snelle levering. Tijdens kantooruren en op zaterdag worden toonbankterminals al binnen 3 uur bezorgd. We rekenen hierbij de reistijd vanaf Brussel + 1 uur. Het maakt dus niet uit of u een dag op de beurs of markt staat, of een eigen winkel opent: wij kunnen straks al bij u voor de deur staan met uw betaalterminal.

Boter bij de vis

De toonbankterminal van RENT-TO-PAY is direct klaar voor gebruik. Wij bieden bovendien boter bij de vis; we maken betalingen op elke bankwerkdag over naar het opgegeven rekeningnummer.

Veilig zaken doen

Met RENT-TO-PAY zaken doen is veilig zaken doen. Wij zijn in het bezit van een bankvergunning, gecertificeerd door betaalvereniging.nl en dochteronderneming van Chasseur de Poisson Holding BV, een kapitaalkrachtige groep die u een gerust gevoel geeft. Nog niet gerustgesteld? Bekijk dan onze jaarcijfers bij de Kruispuntbank van Ondernemingen of vraag meer informatie op via uw bank.


Voordelige tarieven

Contract- en transportkosten €36,-
Per betaalautomaat, inclusief gratis retourzending per UPS (maandag t/m vrijdag).

Huur per dag €18,-
Prijs per betaalterminal (geschikt voor bancontact en evt. creditcards), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van retourzending.

Toeslag kredietkaarten €20,-
Prijs per automaat totaal, eenmalig bij een of meer aansluitnummers.

Transactiekosten €0,12
Incl. communicatiekosten, papierrol en alle kosten voor Atos Worldline. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!) Bij kredietkaarten worden geen transactiekosten aangerekend.

Borg. €700,-
De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort zodra wij de terminal retour hebben ontvangen.


"RENT-TO-PAY de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell